Iz Beograda za Nicu Air Serbia

Koja je cijena povratne avionske karte iz Beograda za Nicu Air Serbia avio kompanijom direktno i kada lete avioni? Ranko Đukanivć, Podgorica

Posetilac: Ranko Đukanivć, Podgorica
Datum: 25.02.2019
Grupa: Avio karte

Iz Beograda za Nicu Air Serbia

Iz Beograda za Nicu Air Serbia počinje direktno da leti od 02.06.2019. godine. Let iz Beograda za Nicu Air Serbia avio kompanijom je za sada planiran kao sezonski (po sadašnjem planu trajaće od 02.06. pa do, otprilike, sredine jeseni). Promotivni period za kupovinu povratne avionske karte iz Beograda za Nicu Air Serbia traje do 11.03.2019. godine. Cena povratne avionske karte iz Beograda za Nicu Air Serbia avio kompanijom u promotivnom periodu sa svim taksama po putniku iznosi 20400 dinara ukoliko nosite samo ručni prtljag ili 27600 dinara ukoliko želite i bagažni prtljag. Za sve dodatne informacije u vezi leta iz Beograda za Nicu Air Serbia avio kompanijom možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Inače, po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji iz Beograda za Nicu Air Serbia će se obavljati svakog četvrtka i nedelje u oba pravca. Želimo Vam srećan put!

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Francusku

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji iz Beograda za Nicu Air Serbia avio kompanijom, bilo bi poželjno da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti KLIKOM OVDE.

Rezervacija i kupovina hotelskog smeštaja u Nici

Rezervaciju hotela možete izvršiti na:


Rezervacija i kupovina avionskih karata za Nicu

Avio karte možete rezervisati:

1.Online na našem sajtu ukucavajući datume putovanja i destinaciju

2. Pozivajući naš call centar 

011/32-23-111

 062/288-110

3. Slanjem emaila na office@jeftineaviokarte.rs

Ukoliko prvi put kupujete avio kartu online, a potrebna Vam je mala pomoć, pogledajte stranicu:

Kako da rezervišem avio kartu?

Na našem sajtu možete uraditi pretragu i rezervaciju i hotelskog smeštaja. Preporučujemo Vam da kupite putno zdravstveno osiguranje. Više možete pročitati na stranici Putno osuguranje.

Najjeftinija mesta na letu su ograničena i zavise od raspoloživosti na relevantnim buking klasama. Cene su informativnog karaktera, svaka avio kompanija zadržava pravo promene cena.

Sve promocije u vezi letova možete pratiti na našim  Facebook i Twitter stranama.